Márciusban is tovább bővül a Netflix Gaming kínálata, amit minden előfizető szabadon elérhet.

A Netflix még tavaly év közepén jelentette be a legújabb, videojátékokkal foglalkozó ágazatát, amely keretében az előfizetők teljesen ingyenesen férhetnek hozzá megannyi mobilos játékhoz. A szolgáltatás ezen része azóta is folyamatosan gyarapodik új és új alkotásokkal, amivel márciusban sem lassítanak.

Ebben a hónapban csomagtól függetlenül minden előfizető három újabb játékkal játszhat Androidon és iOS-en. 

Ezeket a Netflix-alkalmazásán kívül, a Google Play és az App Store-ból lehet majd letölteni, amit aktív előfizetés birtokában bárki ingyenesen megtehet. Ezután a játékokat a kínálat többi tagjával együtt már az applikációból is elérhetjük, természetesen mikrotranzakciók és reklámok nélkül.

Az egyik remek alkotás, a Frosty Pop és a Charity: Water nevű nonprofit szervezet közös játéka, a This Is A True Story. Ez egy narratív oktatójáték puzzle-elemekkel, amely egy szubszaharai afrikai nő mindennapi küzdelmeit meséli el, különösen kiemelve a tiszta ivóvízhez jutás nehézségeit. Ez március 22-től elérhető az előfizetők számára.

A második cím sok PS3 és régi iOS játékosnak ismerős lehet majd, hiszen eredetileg még ezekre a platformokra (+PC) jelent meg még 2009-ben. Ez nem más, mint a retro stílusú „blokklövöldözős” Shatter, amit már az újabb kütyük képességeihez igazítottak, ezért még hozzácsapták a Remastered jelzőt is. A Shatter Remastered szintén március 22-től tölthető.

A harmadik és egyben utolsó játék az egyik legnagyobb ebben a hónapban, ezért is időzíthették a Netflixes megjelenését március végére. Ez nem más lesz, mint az endless runner műfaját az FPS-ekkel ötvöző Into The Dead 2: Unleashed, amiben irdatlan nagy futások közepette kell majd annyi zombit leölnünk, amennyit nem sajnálunk.

A játékokat tehát Netflix-előfizetés birtokában bárki szabadon pörgetheti, bármiféle plusz lehúzás, vagy bevillanó és még annál is idegesítőbb reklámok nélkül. Ezeket a mobilplatformok hivatalos alkalmazásboltjából lehet elérni – kettőt már tegnaptól, a zombihorda gyilkolásra viszont még néhány napot várni kell.

Ha pedig még Amazon Prime előfizud is van, akkor nem érdemes lemaradnod erről a 7 játékról sem, amiket még egy heted van behúzni:

Akciófigyelő | 7 játékot ad ingyen az Amazon – köztük az EA egyik legfrissebb sportjátékával

 

×