Az Epic Games nem bír leállni a kollaborációkkal.

Az Epic Games-et nem kell félteni, ha kollaborációról van szó. Úgy tűnik a második szezonban tovább folytatják jó szokásukat, hiszen a tegnap belengetett Billie Eilish koncert után máris egy újabb együttműködés került terítékre. Ezúttal nem is leakről beszélünk, hiszen a fejlesztőcsapat egy hivatalos blogposzt keretein belül leplezte le az érkezői kozmetikai tárgyakat.

Chloe Kim, a kétszeres olimpiai bajnok érkezik Fortnite-ba!

 

Nem véletlen a havas tematika a bemutatóban, hiszen Chloe Kim 2018-ban és 2022-ben is Snowboward – Halfpipe számban érkezett meg a dobogó legfelső fokára a téli olimpiai játékokon. A designerek nem aprózták el a dolgot, nem csak egy egyszerű outfitről beszélhetünk, elég csak a sárkányos gliderre vagy a jeges csákányra gondolnunk.

Frozen Flourish Pickaxe

Az Epic Games ezúttal is megjutalmazza a jól játszó játékosokat. A csütörtöki Chloe Kim Cup legjobb párosai idő előtt megkapják a Chloe Kim outfitet és a Sub-Zero Flight Back Blinget is. Ráadásul ezúttal azok is bizonyíthatnak, akiknek nem fekszik annyira az építés, hiszen a kupa alatt is kikapcsolásra kerül a mechanika. A mérkőzések magyar idő szerint csütörtök este 19:00 órától kezdődnek, érdemes tennünk egy próbát.

Sok szerencsét kívánunk!

Bemutatták az első “asztali” Nvidia processzort – Máris alázná a konkurenciát?

×