Ma este nyilvánosságra hozzák az elmúlt hét legjobbjainak, azaz a TOTW 27-nek a játékos listáját. Ez nem akadályozta meg a kiszivárogtatásokat ezúttal sem.

A FUT-Leaker-ek probléma nélkül adnak napról-napra friss információkat, kiszivárogtatásokat az elkövetkezendő eseményekkel kapcsolatban. Amilyen infók pedig érkeznek, azok az esetek nagy többségében be is igazolódnak. Ezúttal a ma este érkező Team of the Week 27-el kapcsolatban jött egy konkrét és hivatalosnak is tekinthető leak. Hogy pontosítsunk, elhoztunk nektek 3 olyan lapot, amelyeknek minden adata teljesen biztosra vehető, legalábbis az egyik legnagyobb FUT-Leaker, Fut Sheriff szerint. Egy biztos, nagyon ritka, amikor ő téved.

A fenti 3 játékos, vagyis Kingsley Coman, Wissam Ben Yedder, valamint Jonathan Clauss esetében már biztosra vehető, hogy ezekkel az In Form lapokkal és értékekkel érkeznek. Utóbbi játékosról például még egy kis érdekesség: a napokban megkapta az első behívóját a francia válogatottba. Egy biztos: ma este ezen a 3 lapon kívül még jön a többi. Kíváncsian várjuk, hogy vajon a múlt heti mélyrepülés után jobb lehet-e ez a TOTW.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: AS Monaco

 

Ezt olvastad már?

Ismét meglepi csomag zsebelhető be! – Itt a Campaign Bag Player Pick SBC!

 

×