A Warzone-osra még egy napot várnunk kell.

Ahogy azt várni lehetett, a Call of Duty blogja hivatalosan is bejelentette a Season 2 Reloaded frissítés érkezését. A szezonközi update-ek mindig új tartalmakkal is járnak, nem csak egyszerű javításokról beszélhetünk. Mindkét játék (Warzone és Vanguard) megkapja a maga fejlesztéseit, egyik tábort sem hagyják cserben a Sledgehammer és Raven Software munkatársai. A Warzone újdonságait már reggel kibeszéltük, így érdemes áttérnünk a fizetős játékra is.

Nézzük a Season 2 Reloaded Vanguard újdonságait!

Új játékmód és pálya

A Reloaded frissítés egy új játékmóddal is megörvendezteti a játékosokat, ráadásul egy új helyszínen. A módban 12-12 játékos esik egymásnak, hogy elfoglalják egymás bázisait. Ha sikerült egyet elfoglalni az egyik félnek, akkor a csapattagok az adott bázisra is spawnolhatnak, nem csak squadtársakra. Minden egyes ilyen fontos ponton találhatunk majd Buy Stationöket is, hasonlóan a Champion Hill játékmódhoz.

Új járművek

Indokolt a többesszám, hiszen kapásból 3 újdonsággal is bővül a Vanguard repertoárja. Érkezik egy új motor, egy négy üléses teherautó és egy tank is. Ezeket a járműveket megtalálhatjuk a fentebb említett 12v12 Arms Race módban is, így garantáltan jól szórakozunk az első napokban.

Ranked

Tovább fejlődik a jelenleg béta állapotban lévő mód, érkezik a legjobb 250 játékost felvonultató „Top 250” rank és az ehhez tartozó ranglista is. Challenger felett összesen 8 új rangot képzeltek el a Treyarch munkatársai. Nem maradunk jutalmak nélkül sem, számíthatunk Blueprintre, Camo-kra, Charmokra és exkluzív Spray-ekre, matricákra is. A végső „ajándék” pedig egy animált Emblem lesz majd, mely a szezon végi rangunkat ábrázolja.

Új SMG

Nem maradunk ezúttal sem új fegyver nélkül, melyet természetesen Vanguardban is használhatunk majd. Az Armaguerra 43 névre hallgató SMG-ben egy igazi közelharci bestiát köszönthetük majd, melyet küldetésekkel vagy a szokásos Bundle kiszereléssel oldhatunk majd fel. Remélhetőleg gördülékenyebben megy majd ez, mint a legutóbbi, Vargo 52-es mutatvány. Gyakorlatilag a mai napig sok játékos számára használhatatlan az új BOCW üdvöske, melynek Blueprintjét éppen ebben a frissítésben javítják meg a fejlesztők.

A frissítés két részletben fog megérkezni. Kedden 17:00 órakor a Vanguard, míg szerdán 17:00-kor a Warzone update érkezik majd. Várhatóan szerdán startolnak el a friss tartalmak mindkét játékban, a felhasználók nagy örömére. 

Forrás: Call of Duty blog

Átalakított Rebirth, új SMG és visszatérő módok – Íme a Warzone Season 2 Reloaded frissítése

×