Izgalmasan alakulnak az Unibet Gamer Cup eredményei CS:GO fronton, de hamarosan új játék is belép a színtérre.

Az Unibet Magyarország idén beszállt a hazai gaming és e-sport vérkeringésébe, ehhez kapcsolódóan pedig – többek között – CS:GO magazinműsort, illetve egy közösségi versenysorozatot is útjára indítottak, amely az Unibet Gamer Cup nevet viseli. A két héte elstartoló CS:GO széria lehetőséget kínál a játékosoknak a kompetitív közegben való részvételre, illetve arra, hogy értékes nyereményeket vigyenek haza. Ráadásul utóbbi nemcsak a résztvevőkre, hanem a nézőkre is igaz!

Íme a második, március 18-i CS:GO kupa eredményei.

Az egy héttel korábbi, első kupán 16 csapat indult, ami a maximális nevezési létszám volt. A második kupára ez a szám majdnem duplázódott, 29 csapat vett részt a versenyen. A lelkes amatőrök mellett több hazai nagy csapat is elindult, a Békéscsabai E-sport Egyesület, az Illés Akadémia Spirit, illetve a Lenovo Legion Honvéd akadémia csapata is képviseltette magát.

Több mint 1000-en követték élőben a közvetítést az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

A nyeremény a két kupán összesen 200.000 forint értékű Steam ajándékutalvány volt. Az első versenyt az BEE (Békéscsabai E-sport Egyesület), a másodikat az Illés Akadémia Spirit nyerte. Jól látható tehát, hogy jelenleg még a profi e-sportcsapatok domináltak, ugyanakkor nagyon jó látni, hogy rengeteg új arc vett részt a versenyen, sőt újra és újra és be is futottak előkelő helyezésekre. Az ágrajz itt megtekinthető!

Itt azonban nem állnak meg a szervezők, a CS:GO mellett hamarosan PUBG: Battlegrounds-ban is meg lehet mutatni a tehetséget. A PUBG kupa áprilisban várható, addig azonban mindenkit vár még egy CS:GO verseny.

Nevezz már most a március 25-i CS:GO kupára a FaceIT oldalán: bit.ly/unibetcsgo3

Ne felejtsétek el, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján a Pre-Fire Predictions CS:GO esemény is követhető. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

×