A koreai dráma-sorozatok a közelmúltban felpörgették a világot, így az sem lehet véletlen, hogy a népszerű Squid Game máris folytatást kap.

Globális sikerének köszönhetően nem meglepő, hogy a Netflix nagy pénzt fizet Hwang Dong-hyuk rendezőnek, hogy megalkossa a Squid Game új szezonját. Az első évad megtekintése óta mindenki alig várja, hogy többet lásson a szereplőkből és a történetből. Korábban azt megerősítették, hogy a főszereplő Gi-hun visszatér, de nem ő lehet az egyetlen karakter.

Akár halott karakterek is visszatérhetnek a folytatásban.

A Deadline-nak adott interjújában a rendező Hwang, és az első évad vezető színésznője, HoYeon Jung utalt arra, hogy mi fog történni a sorozat visszatérésében. A rendező azt nyilatkozta, hogy megvan a magja egy második sorozat történtnek, úgy tűnik, hogy még mindig nem kezdett el dolgozni a forgatókönyvön.

„Lesznek még nagyszerű meccsek, csak ennyit tudok mondani. Még mindig csak agyalok és gyűjtöm az ötleteket a második évadhoz. Még el sem kezdtem az írást.” Arra a kérdésre azonban, hogy a szeretett szereplők újra megmutatják-e az arcukat, akár visszaemlékezésekben, akár egyfajta előzményben, ellentmondásos válaszokat adott. Bár eredeti sorozatból szinte mindenki halott már, azt mondta:

Megpróbálok valamit, hogy visszahozzam őket a 2. évadra.” Majd rámutatott a mellette álló színésznőre és viccelődött: „Mondjuk talán van egy ikertestvére, majd meglátom.”

Még sok idő, mire megtudunk valami konkrétat a második évadról, de bizonyára mindenki nagyon izgul már, hogy milyen újdonságokat tartogat a sorozat.

Ezt láttad már?

A CD Projekt RED bejelentette a következő The Witcher-t

×