A fejlesztők rengeteg in-game jelet rejtettek el a pályákon.

A Riot Games pár héttel ezelőtt világosan kijelentette, hogy a jelenlegi szezonban nem találkozhatunk sem új ügynökkel, sem új pályával. Az elkövetkezendő hetekben az Episode 4 Act 2 startjakor megkezdett balanszolást folytatja tovább a cég további frissítések kiadásával. Ez azonban sosem jelenti azt, hogy a háttérben ne dolgoznának javában már újdonságokon, hétvégén kiszivárgott az érkező ügynök kódneve is.

A Riot Games csapata a Bounty HunterFejvadász kódnevet adta a korábban csak „Agent 20”-ként emlegetett karakternek. A direkt elrejtett in-game jeleknek köszönhetően azonban nem csak ezt tudhatjuk róla. Nagy eséllyel egy Initiator karakterről beszélhetünk majd, Sova és KAY/O ügynökökhöz hasonlóan. Az elmúlt időszakban a titokzatos újonc már kiszivárogtatta az ügynökök valódi neveit is a játék története alapján, így kétségkívül nagy szerepet kap a Valorant lore-jában.

 

Cypher nyomozásának hála az sem titok már többé, hogy Törökországból érkezik majd a következő karakter, ahogy az is biztos, hogy szintén hacker tulajdonságokkal, képességekkel lesz majd felruházva Bounty Hunter. Konkrét teaserekkel pár hétig még nem találkozunk, hiszen április 26-án érkezik majd csak meg az Episode 4 utolsó szezonja. Remélhetőleg addigra az új pálya kérdése is tisztázódik majd, azon sem lepődnénk meg, ha egyszerre érkezne a pálya és az új ügynök is.

Még tovább szívatja az oroszbarát hackerbandát, a Contit a lázadó tagjuk – újabb forráskód szivárgott ki

×