A korábbiakban már említett új FUT Friendlies mód végre megérkezett ma este a FIFA 22-be, akárcsak a FUT Fantasy Promo!

Ma este kezdetét vette a legújabb Promo, a FUT Fantasy, amelyben ismét fejlődő lapok megszerzésére adatott esély. Az ezekre vonatkozó fejlődési feltételek teljesülése április 1-től lép életbe, szóval egyelőre csak gyűjtsük szépen, annak a reményében, hogy április elejétől fejlődésnek indulhatnak a speciális lapok, amennyiben teljesülnek a feltételek.

Ezen kívül még egy új momentum jelent meg a FIFA 22-ben: korábbi cikkünkben említést tettünk arról, hogy érkezik egy új mód a FUT Friendlies játékmódok közé. A Classic Cup tulajdonképpen egy olyan játékmódnak ígérkezett az előrejelzések szerint, amely egy napi meccslimittel rendelkezik, valamint különböző jutalmak válnak elérhetővé a mérkőzések lejátszását követően. Ezen kívül jóval rövidebb játékidővel rendelkezik, vagyis pörgősebb a többi társához képest. Nos, a Classic Cup megérkezett ma este és fény derült minden információra.

Live FUT Friendlies – 6 minute games from FIFA

A móddal együtt kaptunk két tematikus Objective-t: az egyiknél 2 győzelemmel a miénk lehet összesen 500 XP, valamint egy Premium Gold Players Pack. A másik már kicsit hosszadalmasabb, ugyanis itt 14 küldetést kell teljesítenünk, ezeknek a jutalmai között szerepel több Jumbo Premium Gold Pack, Prime Electrum Players Pack, Premium Gold Players Pack, Mega Pack, majd a végső jutalom egy Jumbo Rare Players Pack.

Forrás: FUTBIN

A jutalmak így kipipálva. További infók voltak ugyebár a napi limit és a rövid játékidő; nos, ebben a módban napi 3 meccs lejátszására van lehetőség, amelyek meccsenként 6 percesek, szóval 3-3 perc áll rendelkezésünkre félidőnként, hogy haladjunk szépen előre a hozzá tartozó küldetésekkel és mihamarabb szerezzünk sok csomagot. A csapat összetétele pedig a következőképpen kell, hogy kinézzen:

  • Nincs kölcsönjátékos
  • Csak Rare Gold, vagy TOTW játékos

Forrás: Laptop Mag

Ti kipróbáltátok már?

 

Kiemelt kép: Charlie INTEL

 

Ezt olvastad már?

Hoppá! – A FUT Fantasy-ban komoly vetélytársat kap Salah idei legnagyobb lapja!

×