Elég zajosan indul a (papíron) ma este kezdődő FUT Fantasy Promo a FIFA 22-ben, az Eriksen-bakival. Közben folyamatosan érkeznek a figyelemreméltó új lapok hírei.

A Liverpool jobb szélső támadója, Mohamed Salah idei eddigi legnagyobb lapja a 94-es TOTY Honourable Mentions kártya, ami kérdés nélkül jelenleg a legjobb Premier League csapatbeli jobb támadó lap. Ám a ma este érkező FUT Fantasy Promo során komoly riválist kaphat az egyiptomi gólvágó speciális lapja. A vetélytárs pedig nem más, mint

Lucas Moura!

Forrás: Evening Standard

Bizony, a Tottenham brazil fenegyereke is bejelentkezik a FUT Fantasy során egy speciális lappal, ami, ha még fejlődik is, igencsak esélyes lehet a legjobb Premier League jobb szélső lapra, ezzel letaszítva a korábban említett speciális Salah kártyát a trónról. Alap esetben is igencsak szemrevaló értékekről van szó, kapásból a 98 Pace és a 90 Shooting, valamint a 95 Dribbling is abszolút felkeltheti a figyelmét bármelyik PL csapatot építőnek. Nem beszélve arról, hogy brazil nemzetiségű, szóval még a linkelés sem okozhat különösebb problémát, amennyiben hibrid csapattal játszunk. Hogy milyen formában fog érkezni Moura lapja, arról nincs konkrét információ, de már alig várjuk. Íme a kártya:

Nektek beférne a keretbe?

 

Kiemelt kép: Forbes

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Új FUT Friendlies mód érkezik!

 

×