Az Epic Games következő ingyenes játékának mindenki nagyon fog örülni, aki annak idején szerette a Space Cadet nevű csodát.

Az Epic Games mostanság eléggé elkényezteti a játékosokat, ha az ajándékba adott játékairól van szó. Elég csak megnéznünk az utóbbi két ingyen alkotást, amire lecsaphattunk: a városépítős játékok egyik tornyára, a Cities Skylines-ra, illetve a frissen (tegnap óta) osztott FPS horrorra, az In Sound Mindra – ami nem mellesleg 12.000 forintba kóstálna teljes árán.

A következő héten azonban egy kicsit fellélegezhetünk, ugyanis nem egy drága, vagy nagynevű játékot kínálnak majd az Epices regisztráció mellé, hanem egy minden téren múltidéző, de kifejezetten szórakoztató alkotást.

Március 24-től az Epic Games Store ingyenes játéka a Demon’s Tilt lesz.

A Demon’s Tiltet nagyon könnyű eladni: ha szeretted a régi Windows-os Space Cadet nevű flipperjátékot, és még az okkult sci-fit is bírod, akkor ez egy kötelező vétel. A legnagyobb szerencsédre pont ingyenes lesz az EGS-en, szóval egy forintot sem kell fizetned érte. A játék konkrétan egy szupergyors flipper egy csomó villódzó fénnyel, egészen remek hanghatásokkal és zenével, na meg zseniális asztalokkal.

Következő héten mind a tiéd, teljesen ingyen, addig viszont semmiképpen se felejtsd el berántani – szintén az Epic Games Store-ról – az In Sound Mindot!

 

Sokan fognak örülni – Évek óta kért funkció érkezik a Windows Intézőbe

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×