A Warzone játékosok felfedezték, hogy egyes Operátorok sokkal messzebbre tudnak repülni, mint mások, ezeket az Operátorokat érdemes használni.

Mivel a Warzone lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az ejtőernyőjüket csak lábnyira a földtől nyissák, hogy biztonságosan földet érjenek, rengeteg lehetőség van néhány ügyes repülésre. A hozzáértő játékosok régebben már feltalálták az „oldalirányú siklás” nevű technikát, amely lehetővé teszi, hogy az Operátorod sokkal messzebbre repül.

Ezt a technikát a Season 2 elején látszólag kijavították, így már nem kellett alkalmazni, ha nagy távolságokat akartál megtenni.

Azonban nem minden Operator kapta meg a javítást.

Vannak Operátorok, amelyeket a Season 2-ben, vagy amíg a hibát ki nem javítják, használnod kell a távolabbi repüléshez. Egy Reddit-felhasználó, ‘hn6‘ úgy tűnik, felfedezte a hibát, és elárulta, hogy „egyes operátorok tovább repültek ejtőernyővel, mint mások”.

Elmagyarázta, hogy azok az operátorok, akik megkapták a Season 2 változást, és már nem kell oldalirányban siklaniuk, 6,6-os sebességgel haladnak a föld felé (ezt a képernyő jobb oldalán láthatod). Azok az Operátorok azonban, akik 10,4-es sebességgel repülnek, sokkal gyorsabban érnek földet, és oldalirányú siklással kell lassítaniuk, hogy tovább repüljenek.

Bal oldali „speed” csík.

JGOD is letesztelte a Reddit-felhasználó állítását, és ugyanazt a problémát találta, mondván, hogy „úgy tűnik, hogy néhány operátornak a régebbi siklórendszere van”.

 

Ráadásul JGOD felfedezte, hogy az új rendszerrel rendelkező operátorok sokkal közelebb tudják nyitni az ernyőt a földhöz.

 

A Reddit-felhasználó és JGOD által végzett teszteknek köszönhetően érdemes a Vanguard Operátorokhoz ragaszkodni, ha messzebbre szeretnél repülni. Mivel minden VG Operátor az új siklórendszert használja, így nem kell oldalirányban siklaniuk.

A Modern Warfare és Cold War Operátoroknál már bonyolultabb a helyzet, mivel ezek sokkal véletlenszerűbbek. hn6 végzett egy kis tesztelést, és talált néhány Operátort, ami működik, és néhányat, ami nem.

Operátorok, akikkel oldalirányban kell repülni, ha messzebb akarsz jutni. Operátorok, akik már az új rendszert használják.
Roze Stone
Nikolai Sims
Naga (összes skin) Golem
Weaver Grinch
Wraith Krueger
Mil-Sim
Minotaur

Nos, mint látjátok érdemes a VG Operátorokat használni, vagy a táblázaton lévő jobb oldaliakat, ha nem szeretnél oldal irányban siklani.

Nagyon valószínűtlen, hogy ez szándékos, így hamarosan a Raven Software radarján kell lennie. De nincs garancia arra, hogy mikor lesz javítva, talán a 2. szezon közepén vagy a 3. szezon frissítésében.

Megtalálták a tökéletes módszert? – Így maxolhatod ki leggyorsabban a Warzone fegyvereket

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×