Pár napig az Xbox One és a Series tulajdonosok ingyenesen rápróbálhatnak a Diablo II: Resurrectedre.

A Diablo legendás második részének teljes felújítása mondhatni eléggé jól sikerült, amire megjelenésekor sajnos hatalmas és csúfos árnyékot vetett az éppen akkor kirobbanó Activision Blizzardot érő szexuális zaklatásos botrány-sorozat.

Ugyan a problémáknak közel sincsen vége, valamelyest fellélegzés volt a Microsofthoz való csatlakozás. Míg azonban Phil Spencerék rendet vágnak a játékkiadón belül, a játékosok figyelmét ismét próbálják a játékok felé fordítani, amelynek egy jövőbeli állomása az Activision Blizzardos címek Game Passba költöztetése. Valószínűleg ez a sors vár a Diablo II: Resurrectedre is, amit most az Xbox tulajdonosok teljesen ingyen kipróbálhatnak.

Március 21-ig bezárólag minden Xbox játékos teljesen ingyen pörgetheti a felújított Diablo II-t. Üröm az örömben, hogy összesen csak 3 órán keresztül.

Nyilván ez a trükk az egészben, hiszen a Diablo II-vel több tucat órát is el lehet tölteni, 3 óra alatt pedig szinte lehetetlen átlagos tempóban a végére érni. De sebaj, ugyanis ha nem akarunk várni a majdani Game Passos érkeztére (vagy nincs is előfizetésünk), akkor most akciósan alig 10.000 forintért örökre a játéktárunkhoz adhatjuk.

via – Xbox

Új Xbox a láthatáron? – Lebukott a titokzatos Xbox Keystone

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×