A FUT-Leaker-eknek köszönhetően kiszivárgott egy új Promo érkezése, ami szintén a FIFA 22-ben debütál, úgy, mint korábbi társai!

Hamarosan elköszönhetünk a FUT Birthday-től a FIFA 22-ben, szóval már megszerezhető Token-ekből sem érkezik sok, tehát ha még nem váltottátok be, érdemes elgondolkodni rajta.

Forrás: Quick Telecast

A szülinapi eseménysorozatot követően hamarosan új, a korábbiakban még nem látott Promo fog érkezni, legalábbis a kiszivárgott információk szerint. A neve:

„Fantasy FUT.”

Forrás: www.charlieintel.com

Mivel még sok konkrétum nem szivárgott ki, annyit tudunk, hogy 2 hétig fog tartani és már március 18-án érkezik, valamint, hogy a korábbi „What IF” Promo megújított változata fog jönni a játékba. Ebből következtethetünk arra is, hogy fejlődő lapok lesznek majd, illetve, mivel hogy benne van a nevében a „fantasy” kifejezés, elképzelhető valami párhuzam a korábbi években látott „Shapeshifters” eseménnyel, vagyis a megszokottól jócskán eltérő posztokon kaphatunk lapokat. Utóbbiak csak találgatások, de egy biztos: a FUT Birthday után ez a Promo jön.

Nektek milyen sejtéseitek vannak az érkező Promo-val kapcsolatban?

 

Kiemelt kép: JeuxVideo-Live

 

Ezt olvastad már?

Nem az igazi, de legalább drága – A FUT Birthday Ramos SBC

 

 

×