Egy Battlefield 2042 videó szerint egy szárazföldi jármű egy hiba miatt képes jó sokáig a levegőben maradni. Ez vicces vagy elkeserítő?

A 2021 novemberi megjelenése óta a Battlefield 2042 játékosai számtalan hibát fedeztek fel a játékkal kapcsolatban. Néha azonban a hibák nem csak bosszantók, hanem teljesen az abszurd kategóriába esnek át. Természetesen tudjuk, hogy a játékban számtalan hiba található, a szomorú azonban az, hogy a ritka frissítések sem segítenek ezen. A legutóbbi 3.3-as frissítés összesen 6 hibát javított csupán.

Most olyan földi járművet láttak, ami egy hiba miatt jó sokáig maradt a levegőben.

A Redditen CoconutCream311 videóján jól látszik, hogy egy szárazföldi jármű ráhajt egy pici rámpára, ami miatt az égbe repül. Egy egész hadihajót átrepül így. Természetesen a videó alatti kommentek mind arról árulkodnak, hogy a játékosok még mindig dühösek és csalódottak.

Since you guys seemed to like my other video of my battlefield physics being wack, it happened again from Battlefield

 

 

A helyzet az, hogy a Battlefield 2042-t jelenleg rosszabbul teljesítsen elődeinél a Steamen, hiszen a Battlefield 4, a Battlefield 1 és a Battlefield 5 esetében is több játékost számol a rendszer. A Steam Charts adatai szerint a cikk írásának pillanatában alig 1400-an játszanak a játékkal. Ez a Battlefield V esetében több mint 11 ezer.

Ha minden igaz, legközelebb áprilisban érkezik új frissítés a játékba, amikor többek kötött a járműveket is átdolgozzák. Hogy pontosan mire készülnek a fejlesztők,

azt már összeírtuk itt:

Mi várható a Battlefield 2042 következő frissítésében?

 

https://leet.hu/streamplify

×