Bár állandó bugok és szerverproblémák miatt még mindig bajban van a játék, szép lassan érkeznek a frissítések. De mi várható legközelebb?

Sokan várták a BF2042 legújabb frissítését, ami végre lehozta a DICE által régóta ígért scoreboardot, ami egyébként további frissítésekre számíthat majd. Természetesen a nemrég érkezett 3.3-as frissítés hozott némi újdonságot, például néhány hibajavítást, nem annyit, mint vártuk, ráadásul egy hetet késett a dolog. A DICE persze nem áll meg itt és folytatja a frissítéseket. De mi várható legközelebb?

A következő frissítés a DICE tervei szerint áprilisban jön.

Mi lesz a következő frissítésben?

Miközben a 3.3-as frissítés már megjelent, a DICE megerősítette a további változásokat. Létezik egy nagyon hosszú blogbejegyzés, ahol taglalják a terveket és a tesztelt funkciókat, de gyorsan összefoglaljuk.

Az áprilisban várható frissítés egyik nagy újdonsága a hangcsevegés lesz a csapaton belül, ami bár milyen online multiplayer játék alapeleme, a Battlefield 2042-ből eddig kimaradt. Ehhez mérten fejlesztéseket kap a matchmeking is, hogy könnyebben tudjunk csapatba verődni.

Az apró változásoknak köszönhetően elvileg a játékteljesítmény is javulni fog, miközben lesznek változások a pályákon. A fejlesztők több tereptárgyat raknak a pályákra, hogy kevesebb nyílt terület legyen. A járművek fegyverzetének egyensúlyozása is tervben van, beleértve az MC5 Bolte-t, valamint a fegyverek kiegészítőinek hatása is változhat.

Új játékmódok érkeznek a Portalhoz, a Hazard Zone pedig alapvető változásokon megy keresztül, hogy még izgalmasabb legyen. Aztán valamikor nyáron elvileg jön az első évad, új pályákkal, új specialistákkal, új fegyverekkel.

A frissítést olvastad már?

Nem csak a scoreboard jött – Itt a Battlefield 2042 3.3-es frissítése

 

https://leet.hu/nonap/

×