Hosszú várakozás után, március 8-án végre frissítést kap a Battlefield 2042. Nézzük, mit is tartogat a 3.3-as frissítés!

Azok, akik követték a Battlefield 2042 körüli drámát, tudják, hogy a játékkal rengeteg probléma van. A játék 3.3-as frissítését régóta várták a játékosok, mert sokan remélik, hogy a DICE végre kezébe veszi a dolgokat, és szép lassan kijavítják a játékot. Nos, a 3.3-as frissítés legnagyobb újdonsága a scoreboard.

A Battlefield 2042 3.3-as frissítése ma, március 8-án érkezett.

A frissítés leginkább néhány apró hibajavítást tartogat, irányítással és billentyű-kombinációval kapcsolatos változtatásokat, és persze a frissített eredménytábla bevezetését. Ezen kívül jött egy bundle a Gold Edition, Ultimate Edition, Year 1 Pass és Ultimate Pack tulajdonosoknak.

„A frissített Scoreboard funkció bevezetésével szeretnénk ismét bemutatni elkötelezettségünket amellett, hogy meghallgatjuk a játékosok visszajelzéseit, és minden frissítéssel javítjuk a játékon belüli élményt” – írták a fejlesztők.

A következő frissítés a tervek szerint április elején érkezik. A javítások mellett jön a Squads VOIP funkció, továbbá a járművek fegyverzetén is alakítanak, beleértve az MC5 Bolte-t.

3.3-as frissítés

Scoreboard

A mérkőzés adatainak áttekintése javult: láthatók információk a meccsről, az előrehaladásról, valamint a személyes statisztikákról, mint például a kikkel, assistok és a halálok, az aktuális ping mellett. Ez az eredménytábla első verziója, és a későbbi frissítésekben további fejlesztésekre kerül sor.

The Steadfast Exclusive Legendary Bundle

Minden Battlefield 2042 Gold Edition, Ultimate Edition, Year 1 Pass és Ultimate Pack tulajdonos és EA Play Pro előfizető élvezheti a Steadfast Exclusive Legendary Bundle csomagot, köszönetképpen a teljes Battlefield csapattól.

A csomag a következő elemeket tartalmazza:

  • Zero Resistance Skin for Mackay
  • Grasshopper Weapon Skin for the K30
  • Rapid Hammer Weapon Skin for the M44
  • Iron Chariot Vehicle Skin for the M5C Bolte
  • Rib Tickler Melee Weapon Skin
  • Resolute Player Card Background
  • The Steadfast Player Card Icon

A frissítés természetesen tartalmaz néhány hibajavítást is, szám szerint 8-at. Ezt elolvashatod a PATCH NOTES-ban.

Ezt láttad már?

Pénztárcabarát processzorokkal jelentkezik az AMD ebben a hónapban

 

https://leet.hu/nonap/

×