Eddig csak egy szériáról és összesen hat epizódról beszélt a Disney, de valami megváltozott…

Még egy hete sincs, hogy rácsodálkozott a világ az Obi-Wan Kenobi első évadának NAGYON bíztató előzetesére. A Disney+-on május 25-én debütáló, hatrészes sorozatban újra Ewan McGregor dobja magára a kopott köpenyt és azt láthatjuk majd, hogy mi történik a mesterrel a Sith-ek bosszúja eseményei után 17 évvel. Az előzetes ismeretében nem spoilerezzük el a dolgot:

távolról, csendben figyelni kezdi a még gyermek Luke Skyewalker sorsát

és láthatóan egyre több bonyodalmat okoz neki az erősödő Birodalom.

(fotó: IMDb)

A filmstúdió terve bevallottan az volt, hogy nem több, mint hat epizódot szánnak Obi-Wan történetére, és egészen az Új remény kezdetéig viszik el a sztorit. Ez évtizedeket ölelne fel, így nem csoda, ha elgondolkodtak rajta, hogy inkább hosszabban bontják ki az utolsóelőtti (?) jedi történetét.

A Gaming Bible információi szerint már nem csak a rajongókat érdekelné a folytatás (annak ellenére, hogy még az első szériát sem látták), hanem a gyártókat is. Az Entertainment Weekly-re (EW) hivatkozva közölték, hogy a Lucasfilm atyaúristennője,

Kathleen Kennedy producer és az első szériát rendező Deborah Chow a folytatásról nyilatkozott.

Kiderült, hogy amennyiben csak egy jó okot találnak rá, akkor biztosan forgatnak legalább még egy évadot, hiszen a visszakapott szerepében lubickolt Ewan McGregor és az immáron Darth Vader-ré rothadt Hayden Christensen is. Apropó: egyre hangosabb a közösségi lobbi a főgonoszt a kezdetek óta szinkronizáló James Earl Jones visszatapsolásáért. Ezt annak ellenére sem lehet kizárni, hogy a színészóriás nemrég ünnepelte 91. születésnapját.

The actor James Earl Jones and Darth Vader

(fotó: Stuart Crawford / Flickr, Tommy van Kessel / Unsplash)

Kennedy azt mondta az EW-nek, hogy határozottan

beszédtéma a Disney-nél az Obi-Wan Kenobi 2. évada,

és mindenki, aki eddig részt vett a projektben, támogatná a folytatást. Arra ugyanakkor nagyon erős válaszokat kell találni, hogy miért és milyen irányba vigyék tovább a karaktert – szögezte le a Disney elnöke.

GJani

Ujjakat keresztbe! Addig is nézd meg az első évad előzetesét, magyar felirattal:

Megjelent a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat előzetese

 

https://leet.hu/streamplify

×