Éppen csak elkerülte, és senki sem tudja biztosan, hogy mi volt az. Szerinted?

Az a szép az élő közvetítésekben, hogy nem igazán lehet manipulálni őket és rögtön az egész világ láthatja, ha beüt egy gikszer – például egy olyan azonosítatlan repülő tárgy (UFO) formájában, amitől

egy pillanatra mindenkiben megfagyott a vér a SpaceX irányítóközpontjában.

Az RTL vette észre, hogy az űripari vállalat e héten fellőtt Falcon-9-ese mellett irtózatos sebességgel elhúz… VALAMI. Nem sok dolog van, amit kevésbé látnál szívesen a rakétád közelében, mint egy látszólag egyenletes sebességgel száguldó UFO (21:42-nél):

 

A legstabilabb mérnök alatt is megremegett a szék, tudván, hogy a 63 millió dolláros eszközt – ami eleve kilenc hajtóműből okádja a pokol tüzét – egyben kellene visszahozni. A rakéta a kérdéses pillanatban kb. 7.700 km/h-val zuhant, és 70 kilométeres magasságnál járt, útban az óceánon rá váró drónhajó felé. Az UFO talán 10-20 méterre volt, amikor keresztezte a hordozó jármű pályáját.

A Starlink újabb műholdjait felbocsátó Falcon-9-es incindense nagyon egyedülálló, még akkor is, ha eléggé esélytelen, hogy földönkívüli lények játszottak benne szerepet. A tárgy megjelölése azonban UFO maradt, mert azóta sem jött rá senki, hogy mi volt az és honnan érkezett. A legerősebb tipp eddig az, hogy egy fellövés során elszabadult fémdarab szórakozott a SpaceX-szel. Szerinted?

GJANI

Embert szállító hajó közelében sose történjen ilyen – a SpaceX már civileket is utaztat:

Űrtörténelem: Nézd meg, hogyan tértek vissza a SpaceX első civil űrhajósai a Földre

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×