Játékot készítenél? A százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár platformjáték készítő versenyt hirdet középiskolás diákok számára.

Ha te is szeretnél játékokat készíteni, akkor ez a pályázat neked szól. A százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár Platformjáték készítő pályázatot hirdet középiskolás korosztály számára. A könyvtárban 2022. a középiskolások éve, amikor olyan programokat szerveznek, ami bevonzza őket a könyvtárba. Tavaly a diákok úgy döntöttek, hogy ezúttal szeretnék figyelmüket a játékoknak és a játékfejlesztésnek szentelni, így már csak egy lépés volt, hogy a könyvtár által az idén kiírt három nagyon különböző pályázat közül az egyik a platformjáték-készítő verseny legyen. A Virtuális szövegelő-verseny, és a Képregény-pályázat mellett.

A cél, hogy a középiskolás korosztály felfedezze, hogy a könyvtár nem egy unalmas, sötét hely, hanem izgalmas, közösségi tér – írta László Anikó

a Leet.hu-nak.

„Bízunk benne, hogy a találkozón közösség kovácsolódik, hogy kapcsolatok alakulnak ki, hogy jó és hasznos együttműködés, tanulás és tanítás indulhat meg a diákok között” – tette hozzá.

Milyen pályázat ez?

A versenyre pályázni lehet bármilyen programozási felületen/nyelven készített, offline is játszható videojátékkal, amelynek kreatív elemei a pályázó saját szellemi tulajdonát képezik.

Hogyan?

A versenyen való részvételi szándékot előzetesen e-mailben kell jelezni. Az e-mail-ben kérjük megjelölni a pályázó nevét, címét, elérhetőségét (telefonszám), iskolájának nevét és címét, valamint a versenyben résztvevő játék címét, rövid leírását. A pályázaton a részvétel ingyenes, nincs nevezési vagy részvételi díj.

A versenyre 2022. április 23-án 10-18 óra 24-én 10-14 óra + eredményhirdetés között (szombat-vasárnap) kerül sor a Szervező székhelyén (Százhalombatta, Szent István tér 5.), az előadóteremben, nagyobb létszám esetén a verseny helyszíne kiegészül a gyerekkönyvtári térrel.

A verseny díjazása:

Minden pályázó emléklapot, az első három helyezett oklevelet kap. A verseny győztese – a SZIKE-Ifjúsági Műhely támogatásával – 30 000 forint vásárlási lehetőséget nyer egy általa megválasztott üzletben vagy termékre. A II. és III. helyezett tárgyjutalomban részesül.

Kik vehetnek részt a pályázaton?

A pályázaton minden középiskolás részt vehet országhatáron innen és túl.

Jelentkezési határidő: 2022. április 10.

A versenyről részletes információt ITT találsz! Te jelentkezel?

Ezt láttad már?

Megérkezett az idei év legjobbja – Elden Ring PS5 teszt

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×