A Steam új Rockstar Games akciójának köszönhetően a Grand Theft Auto IV teljes kiadása nagyjából egy Starbucks kávé áráért szerezhető be.

Lehet, hogy nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy hol mennyibe kerül egy menü, vagy éppen egy komolyabb Starbucks kávé, de az tény, hogy a Steam Rockstar akciójában most piszok olcsón lehet beszerezni a negyedik részt. Persze nem csak a GTA, de számos más játék is 50, 70 százalék kedvezménnyel kapható, beleértve a Red Dead Redemption 2-t, a MAX PAYNE-t, a LA NOIRE-t és a GTA V-t.

A Grand Theft Auto IV: The Complete Edition viszont most csak 5,99 euró, ami kb. 2200 forint.

 

A csomag tartalmazza az alapjátékot és az Episodes From Liberty City-t is. Sajnos van néhány komoly probléma a játék virtuális RAM-használatát illetően, ami megakadályozza, hogy Liberty City 4 GB-nál több VRAM-ot töltsön be. Ezt nem árt tudni vásárlás előtt, bár a Google segít ennek a hibának a kijavításában. Vagy ez a videó.

Ezenkívül nem érhető el az új GTA IV teljes kiadásban a multiplayer, a Games For Windows LIVE integráció (ez jó dolog) és a ranglisták.

Egyébként ahogy mondtam, a Rockstar Games többi játéka is elképesztően jó áron van most a Steamen. Nézz körül, ha nem akarsz lemaradni.

Amúgy a GTA V szintén kedvezményesen kapható most a Leet Webshopjában. PC-re csak 7990 forint.

Ezt láttad már?

Beszállsz? – Platformjáték-készítő verseny indul középiskolások számára

×