A fél éves opció mellett, most akár egy hónapra is kipróbálhatod a felsőkategóriás gaminget.

Az Nvidia havi rendszerességgel elérhetővé tette a GeForce Now RTX 3080 csúcs tagsági szintjét. A szolgáltatás, amely RTX 3080 szintű hardvert használ a Steamről vagy az Epic Games Store-ból származó játékok streamelésére, mostantól havi 19,99 dollárért lesz elérhető.

Ez azt jelenti, hogy egy hónapig kipróbálhatod a legmagasabb RTX 3080-as tier-t, ahelyett hogy hat hónapra regisztrálnál a szolgáltatásra.

Az RTX 3080 tier az egyik legjobb streaming szolgáltatás, ami jelenleg elérhető, köszönhetően a javított késleltetési időnek, a raytracing és a 120fps támogatásának. PC-n és Mac-en akár 1440p felbontásban 120fps sebességgel, az Nvidia Shield TV-n pedig 4K HDR 60fps sebességgel streamelhetsz. Az Nvidia továbbra is 99,99 dollárért kínál hat hónapos tagságot, ami havonta körülbelül 16,66 dollárt, azaz 19,95 dolláros megtakarítást jelent.

Lehet, hogy az Nvidia úgy marketingeli ezt a szolgáltatást, mint egy Cloud. Ehelyett egy blade szerverbe illeszkedő Ampere GA102 chipet használ, és a rendszereket nyolcmagos AMD Threadripper CPU-kkal, 28 GB DDR4 memóriával és Gen4 SSD-vel szereli fel.

A havi RTX 3080-as szint mellett a GeForce Now ezen a héten további hat játékot is kap. A Buccaneers!”, a Distant Worlds 2, az Ironsmith Medieval Simulator, a Bus Driver Simulator, a Martha is Dead és a Survival Quiz CITY már elérhető a GeForce Now-nál.

Ha már az Nvidiánál tartunk.

Figyelem! – Álcázott Nvidia driverekkel terjeszenek vírust

https://leet.hu/nonap/

×