Sajnos a hazai csapat nem jutott tovább.

Csütörtökön még rengeteg résztvevő pontos helyezése a levegőben lógott, ezért igazán izgalmas óráknak néztünk elébe VALORANT Regional Leagues 2022 East: Surge csoportkörének utolsó napján. A legjobb lengyel és közép-európai csapatokat összetömörítő versenysorozat 8. helyezettje kiesik, a 7. és 6. helyezett a VRL Promotionben küzdhet majd, hogy visszajuthasson ebbe a sorozatba, míg az első négy helyezett a rájátszásos/Playoff szakaszban folytatja pár napon belül.

A Gamerland Outlaws (korábban need more DM) gárdája 3-4-es mérleggel várta a meccsek végkimeneteleit, ám ma már mérkőzést ők nem játszottak.

A csapatok ismét két idősávban játszottak, maradt a szokásos 17:00 és 20:00 kezdési időpont. A Gamerland szempontjából a két 17:00-ás meccs számított a legjobban, így már ezek után el is dőlhetett a csapat pontos helyezése. Ezúttal sem volt szerencsénk, a mérkőzések után már biztos volt a Gamerland 7. helyezése, mely azt jelenti, hogy a csapat a VRL Promotionbe kerül le, ahonnan megfelelő eredményekkel ismét bejuthatnak majd a legjobb 8 csapat közé a következő fordulóban.

Az utolsó nap eredményei:

  • Entropiq – AWARIA [1:2]
  • KTRLAnorthosis Famagusta Esports [0:2]
  • Team Finest – NOM eSports – [1:2]

A csoportkör végeredménye

Nagy öröm és hatalmas megtiszteltetés, hogy a magyar közvetítést a Leet Esport csatornájára bízta a Riot Games, így csütörtök délután 17:00-tól ismét találkozunk Twitch-en, immár a rájátszásos szakasszal a középpontban!

https://leet.hu/nonap/

×