A Call of Duty: Warzone hivatalosan is érkezik a mobileszközökre.

Több szivárgást is láthattunk arról, hogy a Warzone már készül a mobilos eszközökre is, de most a Call of Duty március 10-i blogbejegyzése arra utal, hogy valóba készülőben van a Warzone Mobile.

A Warzone kétéves évfordulóján bejelentett bejegyzésben a vállalat bepillantást engedett abba, hogy min dolgoznak, és milyen terveik vannak a jövőre nézve.

Az új blogbejegyzésben a CoD leginkább a Warzone Mobile fejlesztőcsapatához keres jelentkezőket. Ennek során végre hivatalossá tették a játékot, adtak néhány utalást a battle royale előrehaladásáról, és megadták a rajta dolgozó stúdiókat.

Ahogy a blogban kifejtették, a Warzone Mobile „izgalmas, gördülékeny és nagyszabású akciót” kíván nyújtani. Továbbá a játék „natívan mobilra készül, csúcstechnológiával”.

Bár a meglévő Warzone cím nyilvánvalóan az alap tervrajz a mobilverzióra, úgy tűnik, hogy a játékok nem lesznek egymásra utalva. A Warzone-nak már készül a folytatása, a Warzone 2, de a Warzone Mobile-t úgy jellemezték, mint egy olyan játékot, amely „még sok éven át létezni fog”.

A Call of Duty számos nyitott pozíciót is ismertet, amelyek a Warzone Mobile fejlesztéséhez szükségesek. A mérnöki, művészeti, gyártási és termékfejlesztési területeken keresztül kilenc különböző munkakörbe keresnek jelentkezőket.

Ezek a pozíciók a következő stúdiókban töltenek be lehetőségeket: Solid State Studios, Beenox, Digital Legends és Demonware.

Mivel a vezetői pozíciókat még nem töltötték be, és számos mérnöki munkakörben van szükség segítségre, nem tűnik valószínűnek, hogy a játék egyhamar elkészül.

Eközben a játékosok panaszkodnak a Warzone 2. szülinapjára.

Hol vannak az ajándékok?! – Eddig elég lapos a Warzone 2. szülinapja

https://leet.hu/shop/newmerch/

×