A Warzone 2020. március 10-én jelent meg, és a kétéves évforduló napján a játékosok teljesen értetlenül állnak az eseményt megünneplő játékon belüli tartalom hiánya előtt.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Warzone megváltoztatta a CoD franchise sorsát, vagy akár azt, hogy összességében megváltoztatta a játék- és az esport-térséget. Minden idők legbefolyásosabb Call of Duty címének nevezték. Ilyen mértékű hatások ellenére a Warzone megjelenésének második évfordulója látszólag észrevétlenül maradt a játékban. Egy rendszeresen tervezett játéklista-frissítésen kívül egyetlen játékbeli változás sincs az alkalomra való megemlékezéshez.

Miközben a közösségi média lángol az emberek kedvenc fénypontjaitól és pillanataitól a játék elmúlt két évéből, maga a Warzone nélkülözi az ünneplést.

Ez értetlenül hagyta a közösséget.

Miután a rajongók látták, hogy a Warzone fejlesztői, a Raven Software tweetelt a játék második születésnapjáról, a játékosok csak csodálkoztak, hogy miért nincs semmi a játékban, amit ünnepelni lehetne. ‘Nintendo_Pro_03‘ posztolt a tweetről, és azt kérdezte, hogy „nincs tartalom a Warzone Pacific számára, amivel ezt megünnepelhetnénk?”.

And…? No content for Warzone Pacific to celebrate this? from CODWarzone

 

Válaszul több játékos is magyarázatot adott az új játékbeli tartalmak hiányára. A legtöbb szavazatot kapott válasz egyszerű reakciót adott a helyzetre: „Az új tartalom több bugot jelent. Már így is annyi buggal kell megbirkóznunk!”

Egy másik egyetértett, megjegyezve, hogy – még ha lenne is új játékbeli tartalom, amit megünnepelhetnénk – a játékosok egyszerűen „elárasztanák a kommenteket”, követelve, hogy a fejlesztők előbb más problémákat javítsanak ki.

Míg az egyik felhasználó megjegyezte, hogy nincs példa arra, hogy a Warzone születésnapját játékon belül ünnepeljék, másoknak úgy tűnt, hogy a reményeik mégis szertefoszlottak. Számos játékos egy új pályát kívánt, vagy akár azt, hogy Verdansk visszatérjen limitált idejű módként.

Ezeket a loadoutokat próbáltátok?

Az ezerarcú meta fegyver? – Íme három eltérő loadout a legújabb Warzone AR-hez

https://leet.hu/nonap/forrás: Dexerto

×