Tegnap velem történt meg az alábbi eset, mely komoly kérdéseket vet fel a Rainbow Six: Siege-el kapcsolatban. Vagy csaló volt?

Megmondom őszintén, én nagyon ki szoktam akadni a Rainbow Six: Siege miatt. Legtöbbször az igazságtalanság zavar, hiszen a játék nagyon sokszor az. Ellősz valakit, de nem hal meg, helyette te igen. Rengeteg a desync, a toxikus játékos, a furcsa és megmagyarázhatatlan helyzet. Ám keveset találkozom igazából olyan egyértelmű csalóval. Néhány napja volt egy srác, aki siklott a földön, lefele nézett és mindenkit megölt, de az egyértelműen csalás. Ami viszont tegnap történt, nem tudom, mi volt?

Hogy haltam meg a felvételen?

Az alábbi eset tehát tegnap történt, az esetet az engem megölt ellenfél nézetéből rögzítettem. Mint látható, a fejem alig látszik a számára, ő teljesen máshová lő, valamiért mégis egyből meghaltam. A felvétel így nagyon érdekes, és valamiért nem tartom jogosnak a fejlövést. Vajon egy véletlen volt? Rossz a visszajátszás, vagy a szerver csapott be? Vagy valóban csalóval volt dolgom? (A videót én töltöttem fel a Redditre.)

What happened? from Rainbow6

Írd meg kommentben, hogy te mit gondolsz az esetről! Egyébként csapattársam szerint nem sokkal később kidobta az illetőt a BattleEye, de nem biztos benne, hogy tényleg őt. Mit gondolsz? Csaló vagy sem?

Ezt láttad már?

Hogy mennyi?! – Durva árazást kapott Xboxon a Jäger Steadfast Bundle

https://leet.hu/nonap/

×