Lassan elindulhat a visszaszámlálás.

Az Epic Games 2021 decemberében startoltatta el a Fortnite 3. fejezetét és ezzel együtt annak első szezonját. Az in-game kiírások és fájlok is arra utaltak, hogy március 19-én érkezhet majd meg a Season 2, így viszonylag hosszú első szezonra számíthatnak majd a játékosok. Az előzetes pletykák alapján az IO és The Seven közötti háború lengi majd be az elkövetkezendő hónapokat, így sokan attól tartottak, hogy az orosz-ukrán konfliktus miatt késni fog a frissítés.

Nos, úgy tűnik, hogy aggodalomra semmi ok, megérkezett Staging szerverre a v20.00!

A Fortnite adatbányászok büszkén jelentették be csütörtök délután, hogy a v20.00-ás build már a Fortnite tesztszerverein pihen. Általában ezt a frissítést megelőző 7-10 napban szokták megtenni a fejlesztők, így elég nehéz lenne elképzelni egy csúszást.

Ha az Epic Games tartja magát tűpontosan az előre elhintett, március 19-ei dátumhoz, akkor szombati napon kerülhet majd sor a szezonváltásra, így még többen rohamozhatják majd meg az Epic Games szervereit az első órákban. Ezúttal nem számíthatunk eventre a Season 1 végén, könnyen lehet, hogy Season 2 elején kapunk egy interaktív eseményt, ez sem lenne példa nélküli.

A borítókép illusztráció, ám lehet majd egyezés a valósággal, hiszen leakek alapján készítette el FriendlyMachine.

Már a böngészőből is játszhatod az első és legendás Half Life-ot

https://leet.hu/nonap/

×