A FUT Birthday nem fukarkodik a megszerezhető játékosokkal, ennek kapcsán ismét egy újabb lap érkezéséről számolhatunk be.

Ismét újabb lap érkezését tették közzé a FUT-Leaker-ek: ezúttal egy SBC-ből megszerezhető kártyáról van szó. Akinek megvan a Flashback Benzema, az igencsak örülhet, mert a játékos, aki jön, szintén francia és a La Liga-ban játszik, tehát garantált a max Chemistry köztük. Ő nem más, mint

Francis Coquelin!

Forrás: JFC News

A Villareal francia középpályásának speciális FUT Birthday lapja – ahogy említettük – SBC-ben válik megszerezhetővé, az előrejelzések szerint akár már ezen a hétvégén. A statok szempontjából nézve, 2 értéken kívül (Pace 82, Shooting 84) mindegyik minimum 85. Ezek már hivatalosnak mondható számok, szóval lehet már vele kalkulálni. Fontos még megjegyeznünk, hogy 5 * Weak Foot -ot kapott, szóval ezeknek a tudatában lehet elkezdeni a találgatást, hogy vajon lehet-e neki helyet szorítani a csapatban. Első ránézésre lehet neki adni egy esélyt, feltéve, hogy jó áron állítható össze az a bizonyos SBC(k).

Ti adnátok esélyt ennek a lapnak?

 

Kiemelt kép: Marca

 

Ezt olvastad már?

Ez izgalmas lesz! – Ők a Bundesliga POTM jelöltjei!

 

×