A Warzone 2 körüli hype napról napra nő, és a streamer sztárok felvázolták, hogy szerintük mitől lesz a következő játék nagy siker a rajongók körében.

Azok után, hogy a Warzone milyen nehézségekkel küzdött az elmúlt hónapokban, nem meglepő, hogy sok játékos és streamer már előre tekint a Warzone 2-re. A fejlesztők elismerték, hogy az eredeti Warzone folyamatos frissítése problémákhoz vezetett, így remélhetőleg a Warzone 2 lesz az az újrakezdés, amire a játéknak szüksége van.

A térkép minden battle royale egyik legfontosabb eleme, és létfontosságú, hogy a Warzone 2 már az első pillanattól fogva jól működjön. A játékosok már a megjelenése óta kritikusak voltak a Calderával szemben, így egy újabb gyenge pálya katasztrofális lehet egy olyan játék számára, amely jó útra akar térni.

NICKMERCS és TimTheTatman elmondta, mi kell a Warzone 2 térképének ahhoz, hogy a játékosok újra a Warzone oldalára álljanak.

Egy nemrégiben készült streamből vett videóban Nick és Tim kifejtették, hogy szerintük a Warzone 2-nek a Modern Warfare 2-t kellene felkarolnia, mint az új pálya alapját.

Miközben a Warzone 2 lehetőségeiről beszélgettek, Cloakzy azzal kezdte, hogy: „Nyomjuk a Warzone 2-t, Highrise-ban fogunk landolni, és Favela-ban fogunk végezni, vagy valami őrültség.”

 

„Ezt mondtam, hogy ezt akarom” – válaszolta Tim. „Azt akarom, hogy a Highrise-ban landoljunk, és a Terminálon keresztül fussunk át, és a Favela-ban végezzük.”

Highrise, a Call of Duty: Modern Warfare 2-ből.

„Oké, de a Warzone kezdete óta mindig erről beszéltünk” – mondta Nick. „Csinálják ezeket a nagyszerű Call of Duty pályákat, aztán egyszer csak meghalnak. Miért?”

„Tegyék be őket a Warzone-ba” – folytatta Nick. „Teljesen egyetértek, ez egy nagyszerű ötlet.”

Favela, a Call of Duty: Modern Warfare 2-ből.

A Modern Warfare 2 várhatóan a 2022-es CoD lesz, a pletykák és a kiszivárgások arra utalnak, hogy a 2009-es eredeti klasszikus helyszínei is felbukkanhatnak. Így mindenképpen elképzelhető, hogy a Warzone 2 launch mapját erősen inspirálhatja a régi és az új cím is.

A Modern Warfare 2 továbbra is az egyik legkedveltebb játék a sorozatban, és a rajongók kétségkívül szívesen látnák kedvenc klasszikus pályáikat a Warzone 2 új leszállóhelyeként.

A Vargo megvan már?

Végre megjavult a Vargo 52 is – Warzone frissítés érkezett szerda este

https://leet.hu/nonap/

×