Újabb együttműködés az Epic Games és a Gearbox Software között.

2022 márciusában érkezik meg Windowsra, Xbox-ra és PlayStation-re a Gearbox Software legújabb játéka, a Tiny Tina’s Wonderlands. A név nem hazudik, a méltán híres Borderlands 2 kiegészítő, a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep  folytatása és ezzel együtt a Borderlands széria spin-offja is egyben a címben szereplő játék. Az Epic Games már korábban többször kollaborált a fenti fejlesztőcsapattal, így ezúttal is sokan vártak hasonló együttműködést.

Nem is kellett csalódnunk, ingyenes Fortnite Gliderrel gazdagodnak a Tiny Tina’s Wonderlands Epic Games Store-os vásárlói!

 

A Fortnite fejlesztői egy Diamond Pony Glider névre hallgató kozmetikai tárggyal ajándékozza meg a Tiny Tina vásárlókat, bármelyik verzió mellett is tegyék le a voksukat. Azon rajongóknak sem kell aggódni, akik esetleg csak később akarják beszerezni a játékot, hiszen a Fortnite Item Shopjában is megtalálható lesz a Diamond Pony április 1. és 8. között, 1200 V-bucks-os árcdélulával. Azon sem lepődnénk meg, ha a Glider mellé érkezne majd outfit vagy épp pickaxe is, ritkán áll meg az Epic Games egy darab tárgynál.

https://leet.hu/nonap/

×