Mindenki szeretné, hogy a Grand Theft Auto VI legyen a világ legnagyobb játéka. Őszintén aggódom a Rockstar Games csapata miatt.

A GTA V még ma is a világ egyik legnépszerűbb videojátéka, mind terjedelemben, mind részletességében. Így nem véletlenül óriási nyomás nehezedik a GTA következő részét fejlesztő csapatra. Bár tudjuk, hogy a Rockstar jelenleg aktívan dolgozik a GTA-franchise következő játékán, nagyon keveset tudunk arról, hogy mit várhatunk tőle. Michael Pachter iparági elemző a közelmúltban megosztotta vad állításait és amit eddig hallott róla.

Pachter szerint a GTA VI körülbelül 400-500 órányi tartalommal rendelkezik majd.

Mielőtt tovább mennénk, azt tanácsolom, hogy ezeket a pletykákat ne vegyük biztosra. Bár Pachter a múltban komoly elemzőnek számított, nem ő a legmegbízhatóbb forrás. Az állítások nagy része vagy túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, vagy egyenesen ellentétben áll azzal, amit más bennfentesek mondanak a GTA VI-ról.

 

Pachter szerint a GTA VI körülbelül 400-500 órányi tartalommal rendelkezik majd, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több várost is felfedezzenek Amerika és Európa szerte. Megemlíti Los Santost, Liberty Cityt, Vice Cityt és Londont, megjegyezve, hogy a játék olyan küldetéseket kínál majd, amelyek miatt szándékosan meg kell látogatnunk minden helyszínt.

„A GTA VI 2014 óta fejlesztés alatt áll” – mondta. „Bárki, aki annyira naiv, hogy azt hiszi, a Rockstar 2000 alkalmazottjával a fenekén ül, téved. Nem, ezek a srácok azon dolgoznak, hogy csodálatos tartalmat hozzanak létre, de a GTA VI-hoz 10 év vagy több kell” – tette hozzá.

Bármilyen izgalmasnak is hangzik, érdemes emlékezni arra, hogy a korábbi hírek és pletykák szerint a GTA VI sokkal visszafogottabb lesz, mivel a Red Dead Redemption 2 fejlesztése során rengeteg probléma volt a nagy területek kezelésével. Korábban több oldal arról írt, hogy a Rockstar egy kisebb GTA VI-t ad ki először, a gondok elkerülése miatt, majd folyamatosan bővítik azt.

Tom Henderson szivárogtató néhány hónappal később hozzátette, hogy a játék valószínűleg kezdetben Vice Cityben fog játszódni, majd a térkép folyamatosan fejlődik, és új helyszíneket is tartalmaz majd. Eszerint számítanunk kell arra, hogy a GTA VI a megjelenéskor nem lesz 500 órás játék.

Ezt láttad már?

Sorra állnak le az internetes szolgáltatások Oroszországban – jöhet a belsős internet?

 

 

https://leet.hu/nonap/

×