Hivatalossá vált, hogy a The Walking Dead sorozat két karaktere egy új spin-offban térnek vissza: Maggie és Negan saját sorozatot kapnak.

Az AMC nemrég bejelentette, hogy új sorozatot forgat, amely a The Walking Dead univerzumban játszódik. Ebben Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan ismét Maggie és Negan bőrébe bújik majd. Az Isle of the Dead című sorozat a poszt-apokaliptikus Manhattanben játszódik.

Az Isle of the Dead 1. évadának premierje 2023-ban várható az AMC-n és az AMC+-on.

A sorozat csupán 6 részes lesz, de a The Walking Dead írója, Eli Jorné lesz a showrunner. A TWD franchise cárja, Scott Gimple executive producer lesz, csakúgy, mint Cohan és Morgan.

„Eli egy kaotikus őrültek házát hozott létre Negannek, Maggie-nek és a műsor rajongóinak, akik alig várják, hogy felfedezzék a TWD Univerzum egy láthatatlan világát” – mondta Gimple közleményében. „Lauren és Jeffrey mindig is fantasztikus társak voltak, és most ezt az együttműködést a következő szintre emeljük egy olyan sorozattal, amely a határaikig viszi ezeket a karaktereket” – tette hozzá.

A Walking Dead nem riad vissza az új spinoffoktól. Az Isle of the Dead mellett ott van a korábban bejelentett Tales of the Walking Dead és a cím nélküli Daryl és Carol sorozat is, mint új történetek, amelyek a The Walking Dead univerzumban játszódnak.

Sok információ a sorozatról még nincs, de egy plakát már készült hozzá.

Ezt láttad már?

Folytatják a Free Guy történetét, még franchise is lehet belőle

 

https://leet.hu/nonap/

×