Ez az MSI gép bár teljesen úgy néz ki, mint egy konzol, valójában egy igen izmos mini PC-t rejt a burkolat.

Ki ne akarna végre egy olyan kiváló teljesítménnyel bíró gaming PC-t, ami kompakt és a tévéhez csatlakoztatva úgy működik akár egy videojáték konzol. Az MSI most ezt valósította meg, ráadásul nem is rosszul. Az MSI végre szabadjára engedte a fantáziáját, így létrejött a

MAG Trident S 5M Mini PC, ami egy új felhő- és mobiljáték-központú gaming PC.

Az MSI MAG Trident S 5M Mini PC AMD Ryzen 5000G sorozatú APU-t, 64 GB RAM-ot kapott, ami akár képes 4K 120 FPS-ben nyújtani a játékélményt. Mindezt Xbox Series X méretű dobozban. A gépben elérhető emellett az Android emulátor is, az MSI App Player, ami ingyenes 30 napos XBOX GAME PASS ULTIMATE előfizetést ad, amely az MSI Game Studio szoftverén keresztül érhető el.

Az MSI APP Player segítségével Android operációs rendszert emulálhatunk Windows operációs rendszeren, így teljesen más módon lehet mobiljátékokat játszani.

Az új MSI MAG Trident S 5M Mini PC egy AMD Ryzen 5700G APU-t tartalmaz 8 maggal és 16 szálal, 2 db SSD PCIe 3.0 NVMe M.2 bővítőhellyel és egy 2,5 hüvelykes tárolóhellyel. Az alkatrészek frissíthetők, ha később bővíteni szeretnénk.

Csatlakozók szempontjából komoly hiba a HDMI 2.1 hiánya, helyette DisplayPort 1.4-et kapott.

Ez óriási mulasztás, de az MSI nincs ezzel egyedül. Az ASUS több új gaming monitort is kiad 2022-ben HDMI 2.0-val. Az MSI új MAG Trident S 5M Mini PC-je már elérhető, de nem minden régióban. Sajnos az árát tekintve nem találtunk semmit. További információk a hivatalos oldalon.

Ezt láttad már?

DDR4 vagy DDR5? – Többé nem kell ezen gondolkodnunk, a kínaiak ismét kitaláltak valamit

 

https://leet.hu/nonap/

×