Néhány nap múlva indulnak a Google Street View autói frissíteni a magyar városok utcaképein, ergo a vicces pályaműveket nyugodtan küldjétek be nekünk.

Megszokhattuk már, hogy bizonyos időközönként a Google 360-fokos utcaképeit készítő autói kigördülnek a garázsból, hogy alaposan felfrissítsék a térképet – na meg, hogy lehetőséget adjon az újabb őrületes utcai pózolásoknak.

Ez Magyarországon idén március 11-én veszi kezdetét, akkor indulnak panorámakép készítő körútra a furcsa kinézetű Street View járgányok.

A vállalat hazai képviseletének pénteki közleménye szerint az autók előre meghatározott útvonalon fognak majd haladni, és az ország több kis- és nagyvárosában találkozhatunk velük. A Dunántúlon Sopronban, Székesfehérváron, Szekszárdon, Pécsen, Veszprémben és Ajkán fognak fotózni, míg hazánk keleti féltekében többek között Békéscsaba, Szeged, Karcag, Debrecen és Tiszaújváros utcáit róják majd.

Mivel utcákra leszűkített percre pontos időpontokat nem tudunk mondani, így kifejezetten szemfülesnek és felkészültnek kell lennie azoknak a vicceskedőknek, akik valamilyen különlegességgel készülnek a Google autóinak. A techóriás azt is hangsúlyozta, hogy nagy figyelmet fordítanak a személyes adatok védelmére, ezért minden utcaképen látható ember arcát, illetve az autók rendszámát is el fogják homályosítani.

Nagyon para: Szellemet találtak egy budapesti Google utcaképen

 

https://leet.hu/streamplify

×