A Call Of Duty Warzone játékosait ismét megzavarta  egy hiba, ami ezúttal valamilyen fej-anomáliát hoz létre. Elég szörnyen néz ki.

Természetesen a különböző hibák nem újdonságok a Warzone világában, ám rendszerint azért is foglalkozunk velük, mert jobb tudni az olyan jelenségekről, amik nagyban befolyásolják majd a játékmenetet. A múlt hónapban az Infinity Ward elismerte, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, elérték a technológia felső határát, így a bugokat, hibákat nem tudják végérvényesen kiirtani. Ezt tehát meg kell szoknunk. Ezen talán segít majd a Warzone 2.

A legújabb hibában egy különös óriás fej zavarja meg a játékosokat.

Egy Reddit felhasználó videójában valaki harca keveredik, ahol ő kerül ki vesztesként. A killcam azonban valamilyen különösen anomáliát mutat, melyben a játékos feje eltakarja a célkeresztet. Így nem igazán lehet látni, hogy mi is történt pontosan. A dolog nem csak zavaró lehet, de rettenetesen félelmetes is. Ez egyébként Polina Petrova, a Call of Duty: Vanguardban szereplő operátorok egyikének levágott feje.

WTF did I just get killed by from CODWarzone

Bár ez a hiba viccesnek tűnik, valójában abból a szempontból nem az, hogy az elszaporodó hibákat valószínűleg egyre nehezebben kezeli majd a fejlesztőcsapat. Decemberben az Activision hozzáállása a Raven Software tesztelőihez elbocsátásokhoz vezetett, a válaszul indult szakszervezeti kezdeményezést pedig ellenezték. A cég közölte az alkalmazottakkal, hogy „következményei” lehetnek, ha szakszervezetet alapítanak.

Jelen pillanatban tehát a stúdióban kifejezetten a tesztelőkből, a hibákat ellenőrzőkből van hiány, így egyre nehezebb felgöngyölíteni a hibák sorát. Te találkoztál már ezzel a hibával?

Ezt láttad már?

Oda meg vissza vannak a WZ streamerek az “új” Vanguard Royale módért – És te?!

 

https://leet.hu/nonap/

×