Tegnap este megérkezett az első SBC-ből megszerezhető Premier League RB FUT Birthday lap. Lássuk, mit érdemes tudni róla?

Tegnap este betoppant az első SBC-ből megszerezhető Premier League FUT Birthday lap a FIFA 22-be. Az illető nem más, mint a West Ham jobb szélső védője, az angol Ryan Fredericks.

Forrás: www.whufc.com

Fredericks FUT Birthday lapja egy 2 küldetésből álló SBC teljesítésével szedhető ki, amelyet követően RB pozícióban válik számunkra elérhetővé. A küldetés teljesítése jelenleg nagyjából 160 ezer Coin-ba kerül. Tulajdonképpen ezt a lapot azoknak találták ki, akik még nem szerezték be Kyle Walker TOTY Honourable Mentions lapját, vagy már nem volt lehetőségük kiszedni Tanganga Future Stars RB kártyáját. Hátránynak igazából 3 dolgot lehetne felhozni, ezek pedig a 3 * Skill Moves, a 76 Strength és a 78 Jumping. Egyébként pedig egy olyan játékost kapunk, akinél a pozitívumok között olyan dolgok szerepelnek, mint az 5 * Weak Foot, 98 Sprint Speed, 87 Agility, 88 Balance, de még sorolhatnánk, hogy miért is lehet érdemes kiszedni őt. Mi elhoztuk nektek ChuBoi összefoglalóját, valamint egy kis segítséget a küldetés gyors és hatékony teljesítéséhez. Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Ti megszereztétek már?

 

Kiemelt kép: www.independent.ie

 

Ezt olvastad már?

Hoppá! – Újabb FUT Birthday lapok szivárogtak ki!

 

×