Rossz hír, hogy egy friss jelentés szerint a Quantic Dream nemrégiben bemutatott Star Wars Eclipse játékára még legalább 5-6 évet kell várni.

Minden gamer szíve hevesen vert, amikor a The Game Awards 2021-en megjelent a Star Wars Eclipse rövid, de annál izgalmasabb. A Quantic Dream játékát óriási öröm övezi, mindenki reméli, hogy egy baromi jó Star Wars játékot kapunk. Most azonban rossz hírek érkeztek a fejlesztésről.

Lehet, hogy a Star Wars Eclipse csak 2027-ben vagy 2028-ban jelenhet meg.

 

Most már nyilvánvaló, hogy a Star Wars Eclipse-t jóval a lehetséges megjelenési dátum előtt jelentették be. A rajongóknak legalább öt évet várni a játékra.

Az Xfire szerint a Quantic Dream azért is jelentette be koráb a Star Wars Eclipse-t, hogy fejlesztőket toborozzon a projekthez. Ennek oka lehet az, hogy a hírek szerint a Quantic Dream rosszul bánik a alkalmazottakkal és toxikus munkakörnyezet a jellemző náluk. Ez valószínűleg szerepet játszik abban, hogy a stúdió nyilvánvalóan képtelen új fejlesztőket felvenni.

 

Jelen pillanatban a Quantic Dreamnél jelenleg is egy rakás fejlesztő állás áll üresen, több mint 60.

 

Míg a rajongók éveket várnak a Quantic Dream Star Wars Eclipse játékára, addig sok más Star Wars játékprojekt is megjelenik, köztük a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga és a Ubisoft nyílt világú Star Wars játéka. Te melyiket várod?

Ezt láttad már?

Jobb lesz, mint a Game Pass? – Ennyibe kerülhet majd az új PlayStation előfizetés

 

https://leet.hu/nonap/

×