Spartacus kódnéven illetik cégen belül.

Bár hivatalosan a Sony eddig nem erősítette meg, hogy dolgoznának egy újfajta előfizetős szolgáltatáson, az egész iparág szinte nyílt titokként kezeli annak létezését. A Spartacus kódnéven futó fejlesztést elsősorban a Microsoft Game Pass szolgáltatása ellen indítanák hadba, nagyjából hasonló felépítésre is számíthatunk.

Kiszivároghatott az előfizetéses modell árazása és az egyes kiváltságok is!

Összeolvad a PlayStation Plus és a Now

A VentureBeat pár napja felvázolta, hogy milyen módon működhet majd a szolgáltatás. A felhasználók a PS+ Essential, PS+ Extra és a PS+ Premium csomagok között választhatnak majd. A legalacsonyabb csomag körülbelül a mostani PlayStation Plus előfizetésnek felel meg, a középcső csomagban hozzáférünk egy PS4 és PS5 játékokat tartalmazó katalógushoz. A Premium csomagban az előző kiváltságok mellett megkapjuk a PS1, PS2, PS3, PSP játékokat tartalmazó felhozatalt is, hasonlóan a Nintendo Online-hoz.

Ajándék játékok havonta Játékkatalógus Streaming „Klasszikus” játékok Kipróbálható játékok Árazás
PS+ Essential X $10
PS+ Extra X X $13
PS+ Premium X X X X X $16

A fenti táblázatból hamar kiderülhet, hogy a legolcsóbb csomagért 10 dollárt (3500 forint), míg a legdrágábbért 16 dollárt (5500 forint) kér el a japán cégóriás. Ez nagyjából megegyezik a Game Pass áraival, remélhetőleg itt is találkozhatunk majd párszázas ajánlattal. A hivatalos bejelentésig természetesen érdemes pletyka szinten kezelni a fentieket, ám nem lehet már messze a hivatalos leleplezés.

Milliókat érhet a PS1-es játék:

https://leet.hu/2022/03/03/neked-megvan-akar-6-millio-forintot-is-erhet-ez-a-ps1-es-jatek/

https://leet.hu/shop/newmerch/

×