Ha az elemző minden szava igaz, akkor az újabb olcsó iPhone modell is az utolsó fillérig meg fogja érni az árát.

Éppen csak egy kanyarra vagyunk az újabb elérhető árkategóriában induló iPhone SE bemutatásától, amit előreláthatólag a március 8-án, jövő héten esedékes Apple-esemény keretein belül csodálhatunk majd meg.

Addig viszont a legnagyobb és legmegbízhatóbb Apple bennfentes és elemző, Ming-Chi Kuo még utoljára spoilerezett nekünk egy nagyot, és jó előre lelőtte, hogy pontosan mit tartogat számunkra az olcsóbb almás telefon. Érdemes tudni, hogy a neves elemző eddig csak szakportáloknak nyilatkozott a belsős információkról, most azonban aktivizálta végre a Twitter-oldalát, amire kapásból kiposztolta az új – sorban a harmadik – iPhone SE specifikációit:

  • az iPhone SE 3-ból idén 25-30 milliót tervez leszállítani az Apple
  • háromféle háttértárral lesz elérhető: 64 GB, 128 GB és 256 GB
  • három színvariációban: fehér, fekete és piros kivitelben lesz elérhető
  • az SE 3 nagyon hasonlóan fog kinézni, mint a jelenlegi SE 2
  • egy A15 chip került bele, ami támogatja az mmWave és a Sub-6GHz-es 5G-kapcsolatokat
  • március 22-én kezdődik a tömeggyártása

Mindezeken túl már nagyon sok pletyka terjeng az iPhone SE 3-ról, de a legtöbb alapján egy kifejezetten korrekt, árában kiváló készüléknek ígérkezik. Ha hihetünk ezeknek a mendemondáknak, akkor egy továbbfejlesztett érzékelős, 12 megapixeles hátlapi kamerával fog rendelkezni, lesz benne ujjlenyomatolvasós Touch-ID, és támogatni fogja a vezeték nélküli töltést is.

Fontos azonban leszögezni, hogy ezekről a szakember most nem beszélt, ezeket korábban más iparági bennfentesek lebegtették be. Ha viszont ezek végül igaznak bizonyulnak, akkor árában egy kifejezetten remek választás lehet azoknak, akik ragaszkodnak – vagy szeretnének becsatlakozni – az Apple ökoszisztémájába, de nem feltétlenül fizetnének ki több százezer forintot egy csúcsmobilért.

via – 9to5mac

Mitől konzol egy konzol, ha “PC alkatrészek” vannak benne?

 

https://leet.hu/nonap/

×