Már csak egy meccs vár a Gamerland csapatára.

Csütörtökön elérkeztünk a hatodik versenynaphoz, mely egyúttal le is zárta VALORANT Regional Leagues 2022 East: Surge harmadik hetét. Aggodalomra semmi ok, hiszen jövő héten tovább folytatódik a legjobb lengyel és közép-európai csapatokat összetömörítő versenysorozat. A csoportkörben 8 kiváló csapat esik egymásnak, hogy négy hét után a legjobb négy alakulat továbbjusson az esemény rájátszásos / Playoff szakaszába. A meghívott ötösök között megtaláljuk a Gamerland Outlaws (korábban need more DM) gárdáját is, akik 2-3-as mérleggel várták az utolsó előtti BO3-as meccsüket.

Csütörtökön mindig pihen két csapat, így ezúttal is három meccset nézhettek a rajongók. Ezek közül kettő a 17:00-ás sávban kezdődött, míg a harmadik valamivel 20:00 után. A L3wandowski néven játszó csapat szerda óta a NOM eSports égisze alatt játszik, míg a Gamerland csapatából Haxtrax távozott, helyére a csapat edzője, victorsoN állt be csütörtökön is.

Nézzük is, hogy milyen eredményeket hozott a hatodik meccsnap!

A Gamerland gárdája az AWARIA ötösével csapott össze 17:00-ás kezdéssel. Az első pálya, Ascent meglehetősen sima győzelemmel zárult a hazai csapat szemszögéből, hiszen ellenfelük csak négy kört tudott hozni. Fracture-ön fordult a kocka, ott az AWARIA bizonyult jobbnak, ám jóval szorosabb eredményről beszélhettünk (11-13). A mindent eldöntő Haven sem volt izgalmaktól mentes, a két csapat egészen hosszabbításig nyüstölte egymást, de végül a Gamerland gárdája bizonyult jobbnak, 16-14-re behúzták az utolsó mapot.

A csütörtöki eredmények a következőképp alakultak:

  • Entropiq – Anorthosis Famagusta Esports [0:2]
  • Gamerland – AWARIA [2:1]
  • KTRL – Anonymo Esports  [0:2]

A jelenlegi állás

Az állás az 6. versenynap után – Biztos továbbjutó helyen a NOM eSports, biztos kieső a KTRL

Nagy öröm és hatalmas megtiszteltetés, hogy a magyar közvetítést a Leet Esport csatornájára bízta a Riot Games, így jövő hét szerdán és csütörtökön ismét találkozunk Twitch-en.

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×