A FUT-Leaker-ek igencsak aktívak, főleg, hogy pénteken érkezik az új Promo: a FUT Birthday! Íme az egyik érkező kártyának az értékei!

Most már teljesen biztos és hivatalos, hogy holnap este befut a FUT Birthday a FIFA 22-be. Reméljük, igazi felüdülés lesz most, így, a Silver Stars őrület után, főleg, hogy újra lehetőségünk lesz speciális Token-eket szerezni, amiket – remélhetőleg – értékes jutalmakra válthatunk majd be.

Forrás: FirstSportz

Első körben a Team 1 fog érkezni pénteken, erről már folyamatosan látnak napvilágot a különböző kiszivárgott infók. Ha hihetünk a leak-nek, akkor az első csapatban olyan játékos is helyet kap, mint a Real Madrid német középpályása, Toni Kroos.

Forrás: JochaPress

Kroos idén még csak egy In Form kártyával van jelen a játékban, a Rare Gold lapján kívül, viszont ez nem sokáig marad így. Twitter-en került közzétételre Donk által az a bejegyzés, amiben az érkező FUT Birthday lap értékei találhatóak. Íme:

Kíváncsian várjuk, mit fog ez a lap tudni In Game, viszont az mindenesetre jól hangzik, hogy 5-5 csillagot kap, illetve, hogy az idei lapjaihoz képest jelentőset emelnek a gyorsaságán. A másik pedig, hogy reménykedjünk, hogy a La Liga csapatot építők is élvezhetnek majd egy kis előnyt, ha netán az SBC-k közé is jön nekik megfelelő játékos.

Nálatok beférne Kroos FUT Birthday lapja a keretbe?

 

Kiemelt kép: GoodFon

 

Ezt olvastad már?

Hoppá! – Az EA eltávolítja Oroszországot a legnagyobb játékaiból

 

×