A Marvel szuperhősök nem pont olyanok, mint a Pokémonok, hiszen még akkor is nehéz eladni velük egy játékot, ha az egyébként tényleg remekre sikeredett. Na, de majd a Game Pass!

Hiába lett 2021 egyik legjobb játéka a Galaxis Őrzői, a játékosokat nagyon nehezen, de inkább egyáltalán nem tudta meggyőzni a Bosszúállókkal nem sokkal korábban alaposan befürdött Square Enix. Nem is nagyon fizetett be senki, amit aztán a kiadó – a kritikai siker ellenére, érthető módon nettó bukásként könyvelt el.

Nos, a bukásnak legalább egy pozitív aspektusa van, mégpedig, hogy a friss, októberi megjelenése ellenére hamarosan bekerül a legnagyobb videojáték-tékába, a Game Pass kínálatába. Minderre pedig nem is kell olyan sokat várni, a Microsoft ugyanis nem lacafacázik:

március 10-től a PC-s, a konzolos és a felhőn keresztül játszó előfizetők is mind megmenthetik majd a galaxist.

 

A Game Pass-nak pedig van egy rendkívüli előnye: az első hónap mindösszesen 300 forintba kerül az újabb előfizetőknek. Persze így-úgy lehet trükközni a regisztrációval, bár én már csak azért sem javaslom, mert ár-érték arányban messze az egyik legjobb opció a játékra, mint jelenleg bármi.

A Game Pass Ultimate alapárát ugyanis 4190 forintban állapították meg, amiért cserébe végigjátszhatjuk a komplett Hitman-trilógiát, a Halo Infinite-et, a Forza Horizon 5-öt, közel az összes EA és a Bethesda jegyezte játékot, a Mortal Kombat 11-et és még nagyon-nagyon sok mást. Ha pedig minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan az Activision Blizzard címei is hiánytalanul be fognak kerülni.

A Galaxis Őrzőinek margóján érdemes még kitérni a Microsoft Fligt Simulatorra is, amely a bejelentéssel egy időben bekerült a felhő-alapú játékok közé, ami azt jelenti, hogy Ultimate tagsággal a zsebünkben már Xbox One-ról is körberepkedhetjük a valós időben modellezett Földet.

via – Xbox

Akciófigyelő | 7 játékot ad ingyen az Amazon – köztük az EA egyik legfrissebb sportjátékával

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×