A jó öreg megbízható M4A1 egy új formát vesz fel egyetlen attachmentnek köszönhetően, amivel egy close range állattá válhat.

Amióta a Warzone a Modern Warfare mellett a Cold War és a Vanguard játékokkal bővült, a játékosok különböző loadoutokkal kísérleteznek. Ez utóbbi most az M4A1-gyel történt meg, köszönhetően néhány alulértékelt attachmentnek. Bár ne számíts arra, hogy sok távolsági harcot nyerj vele.

A fegyverre Metaphor hívta fel a figyelmet, aki az alig használt 9 mm-es Para tárat dobta rá, hogy a jó öreg M4-et egy kicsi, de gyors közelharci fenevaddá tegye.

 

Ahogy a YouTuber megjegyzi, bár az egyedi tartozék segít a közeli, 10 méter alatti harcokban, a távolsági harcokban „borzalmas” lesz. Tehát csak a közvetlen közelharcokhoz ajánlott.

A szokatlan táron felül a build a Corvus Custom Marksman csövet használja a népszerűbb Stock M16 Grenadier opció helyett. A rendkívül népszerű Tac Laser és a GI Mini Reflex optika természetesen helyet kap a felszerelésben.

Íme a teljes M4A1 SMG loadout:

  • Barrel: Corvus Custom Marksman
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: GI Mini Reflex
  • Magazine: 9mm Para
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape

Mivel az M4A1 egy ikonikus fegyver a Warzone-ban – jelenleg a 17. legtöbbet használt fegyver a WZRanked szerint – érdekes látni, hogy SMG-ként használják, mivel eddig inkább long range harcokban használták.

Azt még nem tudni, hogy ez a loadout el fog-e terjedni és rendkívül népszerűvé válik-e, de néhány játékban szórakoztató lehet.

Ha szeretnéd inkább a metát követni.

Gyors felemelkedések és még nagyobb bukások – Ez a Warzone 10 legerősebb fegyvere március elején

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=productborítókép: Metaphor

×