A Rainbow Six Siege-ben már 63 operátor közül választhatsz, amikor Azami megjelenik. De még jóval több operátor várható a játékban.

Még 2018-ban mondta azt a Ubisoft, hogy a terveik szerint a játékot még legalább 10 évig szeretnék támigatni, különböző fejlesztésekkel, frissítésekkel. Bár az elmúlt években csökkent az új operátorok száma, a cél továbbra is ugyanaz, mint korábban. A Demon Veil kapcsán a The Loadout arról kérdezte a Siege kreatív igazgatóját, Alex Karpazist, hogy hány operátort terveznek még a játékba?

„A 100 operátor a végső cél” – mondja Karpazis. „Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy 100 operátort mutassunk be az Siege-ben.”

Ha ezt a tervet a Ubisoft el akarja érni a tízéves időtartamban, akkor évente több mint tíz operátort kell bemutassanak. Jelenleg a Ubisoft évente négy új operátort jelentet meg a Rainbow Six Siege-ben. Mivel a 7. év ütemterve szerint a következő 12 hónapban további négy operátor jelenik meg, a Ubisoftnak több mint kilenc évbe telne, hogy elérje a 100 operátort. Azamival együtt lesz most 63.

Az új operátorok bevezetése azonban nem az egyetlen módja annak, hogy a Ubisoft frissen tartsa a játékot. A Siege három év után a Y7S1 alatt kapja meg az első új pályát, valamint a Team Deathmatch játékmódot.

Persze nem lehet tudni, hogy a Siege elérhető lesz-e 2032-ben, de a Karpazis és a fejlesztőcsapat abban bíznak, hogy még sok éven át tudnak új operátorokat kiadni.

Ezt láttad már?

Így néz ki a hamarosan megérkező új Rainbow Six Siege pálya

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×