A tervrajzok már a fájlokban vannak.

Múlt héten érkezett meg a Rainbow Six Siege Year 7 Season 1 frissítése a tesztszerverekre, ám a tényleges startig még több kisebb javítócsomagot is szállítanak a fejlesztők, hogy minden rendben legyen. Ezért fordulhat elő, hogy az első nap után is folyamatosan bukkannak fel újabb leakek adatbányász barátaink Twitter feedjén.

Pár napja sikerült jobban szemügyre venni az egyik érkező pálya tervrajzát!

 

A fejlesztők már februrár 20-án megerősítették, hogy ebben az évben három pályával is bővül majd a Rainbow Six Siege felhozatala. Az első szezonban egy kompetitív pályát kapunk, a másodikban egy Team Deathmatch mapot, míg a harmadikban ismét egy kompetitív helyszínnel bővül a játék repertoárja.

A fenti képeken a Season 1 közepén érkező, félkész pálya képeit és tervrajzait láthatjuk. A játékosok nagy része úgy gondolja, hogy a korábban betervezett Bartlett reworköt öntötték inkább egy új helyszín formájába a Ubisoft designerei és pályatervezői. A végleges változat eltérhet a fentitől, ám hatalmas módosításokra nem sok esélyt látunk, hiszen áprilisban már az éles szerveren kell landolnia. Március 8-án megérkezik a Year 7 Season 1 a felhasználók eszközeire, hacsak közben a játékosok vagy a Ubisoft mérnökei nem fedeznek fel hatalmas hibát a tesztszerveren.

3 új pálya, Ranked 2.0 és rengeteg fejlesztés – Ezekkel készül a Ubisoft a R6S hetedik évére

https://bit.ly/3JFrSnw

×