Tegnap este megérkezett egy újabb SBC, amivel lehetőségünk van egy Prime Icon lappal gazdagítani keretünket. Lássuk, miről is van szó?

A legújabb SBC, ami tegnap este érkezett, nem mást rejt a teljesítését követően, mint egy Prime Icon játékost. Alapvetően ez még nem tűnhet csalogatónak önmagában véve, viszont amiatt kaphatja fel a fejét rá bárki, hogy ilyen jó áron megcsinálható küldetést – a kapható játékos értékét nézve – nem igazán kaptunk az elmúlt időszakban.

Mindössze ezt a 3 küldetést kell megcsinálnunk, amelyeknek – jelen állás szerint – az összértéke kb fél millió Coin. Nyilván összehangolható például az Icon Swaps 2 jutalmaival, hiszen ha valahol gyorsan kell sok fodder-t találni, akkor az a legmegfelelőbb hely lehet, hiszen kapásból több olyan megszerezhető csomag is elérhető ott, ami tartalmaz legalább 81/82/83, vagy afeletti játékosokat, onnan pedig már csak egy lépés, hogy abszolváljuk a Prime Icon Upgrade SBC-t. Aztán, ha éppen nekünk dolgozik a Pack Luck, akkor akár a Top Icon lapok egyike is kipottyanhat.

Forrás: www.90min.com

Ti kit nyitottatok?

 

Kiemelt kép: www.earlygame.com

 

Ezt olvastad már?

Mi lenne, ha …? – Mit szólnátok ehhez a speciális laphoz?

×