Egy GTA rajongó nemrég egy izgalmas bemutató előzetes koncepciót készített, miután a Rockstar bejelentette, hogy készül egy új játék.

Kétségtelen, hogy a rajongók évek óta várják a GTA következő részének megjelenését, amivel kapcsolatban számtalan pletykát és szivárgást láttunk már. Most viszont már azt sem lehet mondani, hogy a Rockstar csöndben van, hiszen nemrég leleplezték, hogy: igen, dolgoznak egy új GTA játékon. Bár ez nem a GTA 6 hivatalos bejelentése, csupán annyit jelent, hogy a fejlesztők új játékkal készülnek a sorozatban. Ennek ellenére persze mindenki a GTA 6-ra gyanakszik, így bár még hivatalos előzetest nem, koncepció trailert már kaptunk.

Íme a címe ellenére NEM hivatalos GTA 6 előzetes.

 

Ez tehát nem egy hivatalos GTA 6 előzetes, bármennyire is ez szerepel a címében. A készítő egy koncepciót készített a rajongók számára. Ez tehát egy különböző játékokból, videókból, filmekből összevágott jelenetsor. Természetesen ez nem az a GTA 6 trailer, amire várunk, hiszen mindenki azt szeretné látni, hogy milyen lesz valójában a játék.

Addig pedig nem marad más, mint a rajongók által összeállított előzetesek. Te várod már a GTA 6 megjelenését?

Ezt láttad már?

Nem erre számítottunk – Kiszivárogtak az RTX2050 benchmark eredményei

 

https://leet.hu/streamplify

×