Bármennyire is jó volt a fogadtatása, az EA kidobós játékának nem lett elég nagy a játékosbázisa, így át is állnak az ingyenesen játszható modellre.

Gyakran mondják, hogy a jó kritika önmagában nem mindig jelent sikert, és pontosan ez történt az EA kidobós játékával is. A tavaly májusban megjelent Knockout City – az online kidobós-szerű játék – nagyon jó értékeléseket kapott, de valahogy mégsem kattant rá a tömeg. Sajnos nem lett elég nagy a rajongótábor az online színtér kiaknázásához. Most az EA egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy a Velan Studios játéka nem sokkal annak első évfordulója után

ingyenesen játszható lesz.

 

A cég korábban is próbálta ingyen elérhetővé tenni a játékot, hiszen a Knockout City része volt a novemberi PS Plus játékoknak. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők több új játékost szeretnének bevonzani, ráadásul maguk adják ki, így jobban tudják felügyelni is azt. Köszönik az EA segítéségét, de átveszik a kiadás feladatait. A játék jelenleg az ötödik évad végéhez közeledik, a Velan Studios pedig kész új irányt adni a játéknak.

 „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a játékunkat több millió új játékoshoz juttathatjuk el világszerte az árcédula eltávolításával.”

Akik már megvették a játékot, bónuszokat kapnak. Hogy a játék pontosan mikor lesz ingyenes, azt még nem lehet tudni, de az 5. évad hamarosan véget ér. Te kipróbálod ingyen?

Ezt láttad már?

Ingyen töltesz le játékokat? – Csak neked rossz hír, hogy leáll a CODEX crackercsapat

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×