Az Epic Games nem várta meg a keddi frissítést.

A Fortnite mindig igyekszik némi történetet is belecsempészni az egyes szezonokba, hogy tökéletesen átvezethessék a játékosokat az újdonságok felé. Régóta pletykálták, hogy a Chapter 3 Season 2 az IO és a The Seven harcáról szólhat majd, a Chapter 2-ben megismert szervezet át akar jutni a sziget másik feléről a jelenlegi pályára.

Úgy tűnik sikerrel járnak, szombaton megérkezett az első jel!

 

Szombaton feloldotta az Epic Games az egyik titkosított fájlt, melynek segítségével a Tilted Towers közelében lévő Café egységet a földdel tették egyenlővé. Kedden érkezik a Season 1 utolsó frissítése, melyben a fejlesztők akár egy mini eventet is elrejthetnek majd, érdemes lesz figyelgetni a leakeket.

Az Epic Games az elmúlt időszakban szinte minden szezon végét megspékelte eseménnyel, reméljük ezúttal sem lesz másképp, ám a jelenleg elérhető fájlokban található információk nem túl beszédesek. Az egyetlen kézzelfogható jel az óriási The Foundation / The Seven szobor ledöntésével kapcsolatos textúra, ám a keddi update sokat változtathat még a dolgokon. Már csak pár nap és minden kiderül!

https://bit.ly/3JFrSnw

×