A BIOSTAR nem is titkolja a dolgot.

Azt tudjuk, hogy a nagyobb gyártóktól régebben sem volt idegen, hogy az egyszerű felhasználók helyett inkább a bányászoknak adjanak el hardvereket, leginkább nagyobb tételekben. Általában ez a legújabb hardverekre vonatkozott, nem véletlenül nem voltak RTX 3000-es kártyák hosszú távon elérhetőek a világ legnagyobb webshopjaiban sem. Ezért is nyúltak vissza a felhasználók az eggyel vagy kettővel régebbi generációkhoz, még ha azok árcédulái is brutálisan emelkedtek az elmúlt 2 évben.

A BIOSTAR már az RX 580 kártyákat is visszatartja!

Pár napja bemutatott iMiner

A BIOSTAR a hétvégén mutatta be az iMiner névre hallgató, gyakorlatilag készre szerelt plug and play bányászrendszerét. Melyben az Intel G4900 és 8GB DDR4 memória mellett 8 darab AMD RX580 kap majd helyet, hogy 232 MH/s hash rate-tel működhessenek majd a vevőknél.

A céget úgy tűnik nem igazán érdeklik a gamerek, hiszen ezeket a kártyákat akár egyesével is eladhatnák a játékosoknak. Feltehetőleg kellemes készletet halmoztak fel, hiszen másképp nem lehetne szériagyártásban árulni a fenti bányászgépet. Hiba lenne azt hinni, hogy más cégek nem csinálják ezt, maximum nem teszik díszszemlére a dolgot, mint most a BIOSTAR az iMiner esetében. Öröm az ürümben, hogy az AMD kártyák árcédulái február közepén történelmi mélyponton vannak az MSRP árakhoz képest, ám a felár továbbra sem kellemes, van még hova zuhanni.

Forrás: videocardz

Mélyponton az AMD VGA árcédulák – Továbbra is szépen esnek a videókártya árak

https://bit.ly/3JFrSnw

×