Európa legjobb 1250 párosa viheti haza ingyen az outfitet.

Az Epic Games már korábban bejelentette, hogy a hetekben zajló, profi rétegnek szóló FNCS versenyek mellett jelentkeznek majd egy mindenki számára elérhető kupával is. Akkor még csak annyit lehetett tudni erről, hogy nagy eséllyel február utolsó napján kerül majd megrendezésre, a legjobb játékosok jutalma pedig egy FNCS tematikájú outfit lehet majd!

Hétvégén fel is fedték a skint!

 

Ahogy arra számítani lehetett szombat este érkezett a hivatalos Fortnite Competitive Twitter bejegyzés, hogy ismertessék a kupa szabályait és a jutalmakat. Magyar idő szerint hétfő 19:00 órakor veszi kezdetét az FNCS Community Cup. A szokásos három óra és 10 meccs áll majd a párosok rendelkezésére, hogy minél több pontot farmolhassanak ki.

A Victory Royale 25 pontot ér majd, ám a 25. helyért is jár majd egy pont, ahogy minden egyes eliminációért is. A legjobb 1250 európai páros viheti haza az FNCS skint és a hozzá tartozó back blinget. Az exkluzivitás kérdéses, nagy eséllyel a kupa után pár nappal Item Shopban is megvásárolhatják a játékosok a skint.

Megindult a támadás? – Elkezdődött a következő Fortnite szezon felvezetése

https://bit.ly/3JFrSnw

×